Beter banken met Baenks

2022-08-31
Mr Baenks

Goed zitten is voor veel mensen een echte belevenis geworden. Er is hiervoor een unieke rol weggelegd voor de banken van Baenks. Deze banken zorgen namelijk voor nét dat beetje extra als je thuis lekker voor de televisie gaat zitten. Kernbegrippen zijn stijl, verleidelijk én eigenzinnig. Maar waarom zijn dit de kernbegrippen die bij Baenks horen? Wij leggen het je graag uit!

Even terug in de tijd

Het onderscheidende vermogen van Baenks heeft haar oorsprong in het jaar 2016. Een aantal ondernemers uit de meubelwereld waren op zoek naar een type bank die er ten opzichte van alle andere banken écht zou uitspringen. Er was volgens hen teveel van hetzelfde. Alleen maar grijze stof of juist zwart leer. Er viel niet echt een bank op dat de toon zette. Met de intrede van het Baenks merk zou hier verandering in komen!

Belangrijk is dat de bank een hoogwaardige kwaliteit heeft, gemaakt van de mooiste materialen en stoffen, en een subliem zitcomfort biedt. Baenks was op zoek naar een bank dat enerzijds met de tijd mee gaat, maar anderzijds juist ook “past bij de tijd”. Net zoals bij het fenomeen mode. Baenks staat dan ook voor “fashionable furniture”. 

Baenks banken zijn de eyecatchers in jouw huis

De banken van Baenks vallen op en dat is precies wat je wilt. De bank is traditioneel het centrum van de woonkamer. Hier gebeurt van alles, televisie kijken, sociaal contact, goede gesprekken, spelende kinderen en ga zo maar door. Dan wil je dat jouw stijlvolle bank opgemerkt wordt. 

Baenks banken zijn er in alle vormen en maten, maar hebben allen gemeen dat ze kwalitatief hoogstaand zijn. Ze zitten lekker, gaan lang mee en hebben een standaard 7 jaar zitgarantie! Bekijk daarom meteen de nieuwste collectie Baenks banken bij De Ruijtermeubel en ga meteen ook even proefzitten in de showroom!